top of page
Ara
  • Op.Dr. Cem Zeybek

Likit Face Lift (Ameliyatsız yüz germe)


Likit Face Lift, herhangi bir cerrahi yönteme başvurulmadan yüz ovalinin ve diğer yüz konturlarının genç yaşlardaki gibi tekrar kazandırılması yoluyla elde edilen ve sadece enjeksiyonlara dayanan yüz gençleştirme yöntemidir.

Yüz germe gibi kapsamlı bir ameliyatı arzu etmeyen kişiler için uygundur.

Herhangi bir anestezi ve hastanede yatmayı gerektirmemesi, aynı gün işe dönülebilmesi gibi büyük avantajları nedeniyle ameliyatsız estetik girişimler arasında dünyada gittikçe yaygınlaşan bir uygulamadır.

Yüzün üst, orta ve alt kısımlarının aynı anda gençleştirilmesi fikrine dayanır. Botox®, farklı kıvamlarda çapraz bağlı hyalüronik asit ve Skinbooster enjeksiyonlarının kombine kullanımı ile uygulanır.

Likit Face Lift ince ve derin kırışıklıkları yok eder, yüzün konturlarını ve hacmini restore ederek doğal ve genç görünmesini sağlar.

Uygulama sırasında kullanılacak ürünlerin özellikleri ve miktarı her kişiye göre değiştiğinden, kişiye özel bir yüz gençleştirme yöntemidir.

Likit Face Lift uygulaması 45 - 60 dakika sürer ve herhangi bir ön hazırlık gerektirmez. Sadece 1 hafta öncesinden herhangi bir kan sulandırıcı ilaç alınmamış olması gerekir. İşlem ve sonrasındaki süreç ağrısızdır. Yüzün bazı yerlerinde 2 - 3 gün sürecek hafif bir morarma olabilirse de kapatıcıyla kolayca gizlenebilir. Likit Face Lift'in etkisi 9 ay - 1 yıl arasında sürer.

Yüzün tamamını gençleştirmesi, anestezi ve hastanede yatmayı gerektirmemesi, hemen işe dönülebilmesi gibi çok yönlü avantajları nedeniyle Likit Face Lift, global yüz gençleştirme için çok ciddi bir alternatiftir.

3.837 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page