top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıOp.Dr. Cem Zeybek

Profhilo®BODY- Vücuttaki kırışıklıklar için ideal tedavi


Profhilo®BODY - Op.Dr. Cem Zeybek

PROFHILO®BODY, özellikle kol içleri, karın bölgesi, bacak içleri, diz üstü ve dekolte bölgesindeki cilt kırışıklıklarına ve cilt gevşekliğine etkin çözüm getiren bir ameliyatsız estetik uygulamasıdır. Yeni teknolojili çok yoğun ve saf hyalüronik asit içerir.


40'lı yaşlardan itibaren, yaşlanmanın doğal sonucuna uzun yılların getirdiği güneş hasarı, kilo alıp vermeler, sigara kullanımı, doğum gibi nedenler de eklenince vücudun çeşitli yerlerinde cilt sıkılığını kaybetmekte ve kırışıklıklar oluşmaktadır. Yıllardır kol içlerindeki, karın bölgesindeki, bacak içlerindeki, diz üstlerindeki ve dekolte bölgesindeki cilt gevşemesi ve kırışıklıklara çözüm bulmamız için çok sayıda istekle karşılaştık. Artık bu sorunlara etkili bir çözüm sunabiliyoruz.


Profhilo®BODY neden bu kadar etkili ?

Öncelikle şunu belirtelim: Bu ürün bir hyalüronik asit dolgusu değil. Yani dolgu özelliği yok. Ancak onu devrim niteliğinde yapan, özel bir teknolojiyle bir arada tutulabilen düşük ve yüksek molekül ağırlıklı saflaştırılmış ve çok yüksek dozda hyalüronik asit içermesi.


Profhilo®BODY, 3 ml'lik küçük şişelerde 48 mg'ı düşük molekül ağırlıklı, 48 mg'ı da yüksek molekül ağırlıklı olmak üzere toplam 96 mg hyalüronik asit içeriyor. Yani her 1 ml'de 32 mg. Bu gerçekten çok yüksek bir rakam. Karşılaştırmak gerekirse, iyi kalitede, FDA onaylı bir dolguda her 1 ml'de 22,5 - 25 mg hyalüronik asit bulunmakta. Dolgu özelliği bulunmayan ama gençleştirme amacıyla kullanılan Profhilo®BODY, bir dolgudaki hyalüronik asitten daha fazlasını barındırıyor.


Uygulama bölgesinde belirlenen 10 ''Bio estetik nokta''ya 1 ay arayla 2 seans enjeksiyon yapılıyor. Her enjeksiyon seansı sonrasında Profhilo®BODY içeriğindeki hyalüronik asit, enjeksiyon noktalarında yaklaşık 28 gün kalıyor ve bu süre içinde o bölgedeki 4 çeşit kolajen ve elastin stimülasyonuna sebep oluyor. Bu durum da 2 seans sonrasında kayda değer bir cilt sıkılaşması, kırışıklıkların azalması, cildin canlılığının ve elastikiyetinin artması şeklinde kendini gösteriyor.


Uygulama öncesinde de herhangi bir ön hazırlık gerekmiyor. Bunu ''öğle arasında yapılabilecek estetik işlemler'' arasında sayıyoruz. İşlem çok ince bir iğne ile deri içine ve altına yapılmakta ve hemen sonrasında işe dönmek mümkün. 20 - 30 dakika vakit ayırmak bu uygulama için yeterli oluyor. Ertesi gün oluşabilecek hafif morluklar da 3 - 4 gün içinde kendiliğinden kayboluyor. Ayrıca vücut bölgelerine yapıldığı için bu süre boyunca elbise içinde kolayca kamufle edilebileceğini de hatırlatalım. Profhilo®BODY, tek başına uygulanabileceği gibi, iğneli radyofrekans (altın iğne), LED lamba gibi ameliyatsız estetik uygulamalarla kombine olarak uygulanabilmekte ve bu durumda etkisi daha da artmaktadır.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page